IMPREZA INTEGRACYJNA Z KULIGIEM po Ojcowie

   

   

          

     

   

1_kulig.jpg (47141 bytes)

   

2_kulig.jpg (54939 bytes)

   

3_kulig.jpg (83240 bytes)

IMPREZA INTEGRACYJNA

Kulig po Ojcowskim Parku!

Hotel**

obliczono dla grupy 50 osób


OFERTA WYJAZDU INTEGRACYJNEGO DLA GRUPY 50 OSÓB
OJCOWSKI PARK NARODOWY

 

W cenę oferty wliczono:
 - Zakwaterowanie 50 osób w pokojach 2-osobowych ze śniadaniem i 2-ch pokojach 4-osobowych ze śniadaniem,
 - Kulig lub przejażdżka dorożkami,
 - Ognisko z kiełbaskami i grzanym winem,
 - Zwiedzanie ruin zamku kazimierzowskiego w Ojcowie z przewodnikiem w stroju średniowiecznego mincerza. Dla każdego uczestnika pamiątka,
 - Bankiet w sali hotelu Krystyna (menu poniżej oferty) z DJ lub biesiada w "Piwnicy pod Nietoperzem" z kapelą regionalną,
 - 1 * beczka piwa - 50l (na bankiet).

 

PROGRAM:
Dzień I
Przyjazd uczestników do hotelu w godzinach popołudniowych
Godz. 17:00 - przejście z grupą pod Serpentyny skąd rozpocznie się kulig lub przejażdżka dorożkami.
Koło godz. 18:00 - w trakcie kuligu 30 minut przerwy przy ogniku z kiełbaskami i grzańcem
Koło godz. 19:15 - przyjazd dorożkami lub saniami pod ruiny Zamku Kazimierzowskiego w Ojcowie - zwiedzenie ruin z przewodnikiem w stroju średniowiecznego mincerza (dla każdego uczestnika pamiątka).
Powrót do hotelu koło godz. 20:00
Koło godz. 20:00 - bankiet w hotelu z DJ
 

Dzień II
Koło godz. 9.00 - śniadanie
Wykwaterowanie do godz. 12:00

 

Koszt od osoby: 249,00 zł/osoba przy grupie minimum 50 osób.

 

Menu na Uroczystą kolację, Bankiet:

Przystawka
 - szparagi na szynce pod beszamelem (na ciepło),

Zupa
 - krem z pieczarek,

Drugie dania
 - półmisek firmowy ( 3 rodzaje mięs z grilla ), dufinki, surówki
Deser
 - lody,

 

Półmiski mięs, wędlin, śledzie, sałatki

 

Dania gorące
 - barszcz z krokietem

 

Bez ograniczeń: kawa, herbata. pieczywo

 

Dodatkowo: owoce, soki
     

Rezerwacje i zapytania udzielamy pod numerem telefonu: 0/.../12 648 99 77

lub prosimy przesłać email: rezerwacja@ecotravel.pl 

   

 Copy Rights by EcoTravel 2002-2004 All Rights Reserved