







|
KAZIMIERZ
+ SANDOMIERZ
Impreza
Integracyjna
Hotel
  
Polska, Sandomierz
oferta obliczona dla grupy
40 osób
Wycieczka – Kazimierz -
Sandomierz
przygotowano dla grupy 40 uczestników
termin: 2 dni – do uzgodnienia
W cenie:
- zakwaterowanie ze śniadaniem (pok. 3, 4, 5 –osobowe w hotelu***)
- 2 x obiad
- 1 x biesiada przy grillu z beczką piwa – 30 l (przykładowe menu
poniżej oferty),
- 1 x zabawa z DJ-em na stołach zimna płyta (przykładowe menu poniżej
oferty),
- Przewodnika po Kazimierzu,
- bilety wstępu do obiektów turystycznych (Zamek, Baszta, Góra Trzech
Krzyży).
- ubezpieczenie NNW,
- opieka pilota
- autokar na trasie: Kraków – Kazimierz – Kraków (UWAGA – istniej
możliwość zorganizowania transportu z innego miasta lub grupa może
zorganizować transport we własnym zakresie– wówczas koszt od osoby może
ulec zmianie)
Pogram pobytu
Dzień I
wyjazd z Krakowa koło godz. 7:00 - przejazd do Kazimierza
przyjazd koło godz. 13:00 – spotkanie z przewodnikiem, zwiedzanie
Kazimierza (około 4h – w tym Zamek, Baszta, Góra Trzech Krzyży ).
W czasie zwiedzanie koło godz. 14:00 – obiad (lub możliwość
zorganizowania obiadu przez rozpoczęciem zwiedzania)
Czas wolny.
Koło godz. 17:30 – przejazd do hotelu – zakwaterowanie
Koło godz. 19:30 - wieczorna biesiada przy ognisku
Koło godz. 21:00 – zabawa z DJ-em na stołach zimna płyta
Dzień II
godz. 8:00 - śniadanie, wykwaterowanie
godz. 10:00 – wyjazd z hotelu,
w drodze powrotnej przejazd przez Sandomierz lub inne miasto (do
uzgodnienia) z postojem – czas wolny grupy
obiad koło godz. 13:00 – 14:00 – i powrót do Krakowa
Koszt od osoby:
- 419,00 zł/osoba przy grupie
minimum 40 uczestników płacących
- cena na rok 2009.
Propozycje menu na grilla:
- Kiełbasa
- Krupniok
- Skrzydełka z kurczaka
- Stek z karkówki na grilla
Dodatki:
Ketchup, Musztarda, Ogórek
kiszony, pieczywo + beczka piwa – 30l
Propozycja zimnej płyty w hotelu do zabawy z DJ-em
- Jajka faszerowane z pieczarkami
- Patery mięs i wędlin
- Ryba po grecku
- Schab pieczony ze śliwką w galarecie
- Śledź w oleju
- Tombalik z drobiu
- Kawa, herbata
- Sałatki – 2 – 3 rodzaje
- 1 danie gorące – barszcz czerwony z pasztecikiem
- Dodatki: Chrzan, Papryka konserwowa, Pieczarki marynowane, Pieczywo
|