




|
BOŻE
NARODZENIE 2008
D.W. GIEWONT lub D.W ANGELIKA
Polska, Murzasichle
dojazd własny
Murzasichle k/ Zakopanego
Murzasichle - położone jest na wysokości 1000 m n.p.m. (7 km od
Zakopanego). Stąd rozciąga się wspaniała panorama Tatr Polskich i
Słowackich. Znajdują się tu wyciągi narciarskie, dobre zaplecze
gastronomiczne i handlowe. Atrybutem miejscowości Murzasichle jest
spokój, cisza, czyste środowisko.
Zakwaterowanie:
D.W. -Giewont” z krytym basenem
lub D.W. -Angelika” - Komfortowe, stylowe domy wczasowe w bardzo dobrym
standardzie, oddalone od siebie o ok. 30 m. Posiadają pokoje 2, 3,
4-osobowe z łazienkami i TV. Do dyspozycji: kryty basen (D.W. Giewont),
siłownia, jadalnia, świetlica, wyposażona sala dyskotekowa, plac zabaw
dla dzieci, boiska sportowe, dostęp do Internetu. Bezpłatny parking dla
Gości przy ośrodku.
Profil wyjazdu: Pobyt wypoczynkowy
Wyżywienie: Śniadania, Obiadokolacje
Terminy i
ceny:
Termin |
Cena za osobę w pokoju: |
2 osobowym |
3 osobowym |
4 osobowym |
21.12–27.12.2008 |
730 zł |
670 zł |
610 zł |
Cena zawiera:
6 noclegów w D.W. "Giewont" lub
D.W. "Angelika" (pokoje 2, 3, 4-os. z łazienkami i TV)
- Wyżywienie HB,
- Korzystanie z krytego basenu i
siłowni,
- Wejście do sauny oraz jacuzzi,
- Kulig,
- Wieczór góralski,
- Uroczytsą kolację wigilijną,
- Taksę klimatyczną,
- Ubezpieczenie NNW do 7.000 zł,
- Podatek VAT.
Zniżki:
Dzieci do lat 3 - bezpłatnie
Dzieci od 3-12 lat - minus 100 zł
Atrakcje:
- WIECZÓR GÓRLASKI Z KAPELĄ GÓRALSKĄ - zamiast jednej tradycyjnej
obiadokolacji organizowany jest wieczór górlaski w szałasie regionalnym.
Menu: pieczony prosiak, szynka pieczona, kapusta zasmażana, kwaśnica z
żeberkiem, zimna płyta, sałatka, moskole, smalec ze skwarkami, oscypek,
korbacze, zimne napoje, kawa, herbata, piwo (0,5 l / os)
- KULIG - przejazdżka na Toporową Cyrhlę, ognisko w lesie z
pieczeniem kiełbasek, grzane wino, herbata
- UROCZYSTA KOLACJA WIGILIJNA - Menu: zupa grzybowa z łazankami,
barszcz z uszkami, karp sote, ziemniaki, zestaw surówek, kapusta z
grochem, pierogi z mięsem, pierogi z kapustą i grzybami, kutia, kompot z
suszy, ciasta świąteczne, kawa, herabta, wino. |