Dodaj do ulubionych

Startuj z Serwisem EcoTravel

 

 

 

 

      

 

    

 

BOCHNIA

    

 

 

 

 

BAL SYLWESTROWY 2009/2010

Uzdrowisko Kopalnia Soli Bochnia

Polska, Bochnia

dojazd własny


BAL SYLWESTROWY 31.12.2009
W Urzekających Podziemiach XIII-Wiecznej Kopalni Soli w Bochni


W ten jedyny wieczór w roku zapraszamy Państwa w owiane wielowiekową tradycją miejsce – do Kopalni Soli Bochnia

To, miejsce o niepowtarzalnym uroku, z fantastycznym mikroklimatem i oryginalnym wystrojem. Sala balowa znajduje się 250 metrów pod ziemią w tajemniczych wnętrzach komory Ważyn.
Na scenie wystąpi profesjonalny konferansjer, znakomity zespół, a dopełnieniem muzycznej zabawy będzie utalentowany DJ, który porwie Gości do tańca w rytm największych przebojów muzyki współczesnej.
 

Atrakcją wieczoru będzie losowanie wśród uczestników balu 2 podwójnych
„Weekendów z Kopalnią Soli”.


W sylwestrowy wieczór gwarantujemy wykwintne dania, profesjonalna obsługę, bogaty program artystyczny oraz niezwykły klimat podziemnych komór solnych.
 

Program Balu Sylwestrowego w Najstarszej Kopalni Soli w Polsce

Godz. 18.00-20.00

Zjazd do kopalni szybem Sutoris

Godz. 20.00

Uroczyste rozpoczęcie Balu Sylwestrowego

Godz. 20.15

Kolacja
Przystawka: sękacz borowikowy w otoczce ciasta naleśnikowego podany
z chłodnikiem z cukini
Zupa: krem brokułowy z prażonymi migdałami na likierze amaretto
Danie główne: filet z indyka faszerowany polędwiczką wieprzową zabajony musztardą ziarnistą Dijon z dodatkiem texańskich warzyw i mlecznym puree
Deser: tort sacher z posypką z czekoladowej kory

Godz. 24.00

Przywitanie Nowego Roku lampką szampana

 

Bufet z daniami gorącymi:

kaczka w sosie majerankowo-jabłkowym, kawałki wołowiny na makaronowej tagiatteli i sosie carbonara, roladki z sandacza i łososia w boczku na sosie z czerwonej cebuli, barszcz czerwony z pasztecikiem krucho-drożdżowym.

Dodatki do dań gorących:

ziemniaczane kopytka z pszennymi otrębami, ziemniaczane skorupki z rukolą i bazylią, kasza kraszona wędzonym boczkiem, gotowana soja z bakaliami i zapachem wędzonej śliwki, odpowiednio dobrane surówki, krucha sałatka w cytrynowym winegrecie.

Bufet z zimnymi przekąskami:

argentyński rozbef pieczony z ziarnkami gorczycy, schab faszerowany figą, karczek szpikowany czosnkiem, galantyna drobiowa z warzywami, pasztet Huberta z domowi piklami, wybór staropolskich wędlin.

Bufet słodkości:

wybór tradycyjnych ciast, kosze z owocami

Bufet z napojami:

napoje zimne, kawa oraz herbata bez ograniczeń, 0,5 wódki lub butelka wina na parę, butelka szampana na 4 osoby. Dla Gości będzie czynny barek z alkoholami (poza ceną biletu).

W czasie balu zapraszamy do zwiedzania trasy turystycznej.

Cena zaproszenia dla 1 osoby wynosi 369,00 zł
Potwierdzeniem rezerwacji Balu Sylwestrowego jest dokonanie całości wpłaty
W przypadku dokonania wpłaty do 15 listopada br. obowiązuje rabat w wysokości 5 %
       

 

  

   

      


Strona główna - Mapa portalu - O Nas... - Współpraca - Reklama - Praca - Forum EcoTravel - Linki Kontakt


Link Exchange: Jurajska Przygoda | Ojców | Parki Narodowe | Pieskowa Skała | Noclegi | Bilety Promowe | Bilety Lotnicze | Obozy |

Kolonie | Kolonie Letnie | Wycieczki Objazdowe | Promy | add link...


Copy Rights by EcoTravel 2002-2010  All Rights Reserved