Dodaj do ulubionych

Startuj z Serwisem EcoTravel

 

 

 

 

      

 

    

 

 

KRAKÓW 

      

   

 

Hotel

   

Hotel

  

Hotel

  

Hotel

    

 

BAL SYLWESTROWY 2009/2010

Hotel APIS

Polska, Kraków

dojazd własny


Hotel APIS, Kraków
Nowy Hotel w Krakowie dla wymagających
 

Hotel APIS to nowoczesny obiekt, położony w bliskiej odległości od centrum Krakowa (ok. 2 km od Rynku Głównego, dworca autobusowego i kolejowego).
 
Lokalizacja przy drodze wjazdowej z Warszawy umożliwia dogodny dojazd do centrum, lotniska oraz tras wylotowych. Oferujemy 93 miejsca noclegowe (125 miejsc łącznie z dostawkami) w komfortowych pokojach 1, 2, 3 - osobowych oraz apartamentach.
 
Wszystkie pokoje wyposażone są w:
 - łazienkę,
 - TV-SAT,
 - telefon,
 - dostęp do internetu w każdym pokoju,
 - klimatyzację sterowaną indywidualnie.
 
Do dyspozycji gości pozostają:
 - restauracja - serwująca dania kuchni polskiej i międzynarodowej,
 - drink-bar,
 - fitness centrum (siłownia, sauna sucha i łaźnia parowa),
 - dwie sale konferencyjne dla 50 i 30 osób przystosowane do organizacji kongresów, szkoleń, zjazdów, spotkań biznesowych.
 - bezpłatny parking dozorowany dla samochodów osobowych i autokarów.


Wieczór Sylwestrowy 2009/2010


Przystawka:
- Szparagi zawijane w szynce podane z sosem holenderskim
 

Zupa:
- Delikatny krem z brokułów z groszkiem ptysiowym i płatkami migdałów
 

Danie główne:
- Sztufada wołowa nadziewana słoninką i warzywami, z opiekanymi ziemniaczkami
oraz kompozycja zielonych sałat z dodatkiem sosu vinegrette
 

Deser:
- Sylwestrowa bomba wiśniowa
 

Zimny bufet:
- Półmisek mięs pieczonych ( kurczak nadziewany jabłkami, schab faszerowany pieczarkami, karczek pieczony)
- Półmisek wędlin
- Deska serów
- Tymbaliki drobiowe
- Śledzie w śmietanie z cebulką
- Śledzie w oleju na sposób krakowski podane
- Sałatka warzywna z ananasem
- Sosy do mięs i wędlin ( tatarski , cumberland)
- Pieczywo/masło
- Patera świeżych owoców
- Deska słodkości
 

Dania gorące
- Delikatny paprykarz wieprzowy
- Zapiekany kurczak z serem i pomidorami podany na kolorowym ryŜu , surówka
- Barszczyk czerwony z krokietem
 

Napoje:
- Kawa/ herbata
- Woda mineralna w dzbanku
- Soki owocowe w dzbanku 1litr/2os
- Wino musujące 1but/ 4os
- Wódka 0,5l / 2 os lub wino 0,75l/ 2 os
 

Termin:

31.12-01.01.2010

 

Cena Balu Sylwestrowego:
350PLN/os

650PLN/para
        

 

  

   

      


Strona główna - Mapa portalu - O Nas... - Współpraca - Reklama - Praca - Forum EcoTravel - Linki Kontakt


Link Exchange: Jurajska Przygoda | Ojców | Parki Narodowe | Pieskowa Skała | Noclegi | Bilety Promowe | Bilety Lotnicze | Obozy |

Kolonie | Kolonie Letnie | Wycieczki Objazdowe | Promy | add link...


Copy Rights by EcoTravel 2002-2010  All Rights Reserved