




|
BAL SYLWESTROWY 2009/2010
Restauracja Malecon
Polska,
Kraków
dojazd własny
Szanowni Państwo,
mamy przyjemność przedstawić Państwu restaurację w centrum Krakowa.
Nowoczesny i stylowy wystrój sprawia, że każdy z Państwa poczuje się tu
wyjątkowo. Nad zapewnieniem Państwu pełnej satysfakcji z naszych usług
czuwa wysoce wykwalifikowany personel, wspierany doświadczoną kadrą
managerską. Nasz Szef Kuchni wraz ze swoim zespołem kucharzy, dbają by
każda serwowana potrawa była niezapomnianym doświadczeniem dla zmysłów.
Nasza Restauracja, podzielona na większą sekcję dla niepalących oraz
mniejszą dla palących, jest w stanie wygodnie pomieścić 80 osób. Do
Państwa dyspozycji, oddajemy również, zlokalizowaną na szóstym piętrze,
osobną Salę Bankietową z tarasem widokowym; a także Pub mieszczący się w
podziemiach hotelu.
Zabawa Sylwestrowa
2009/2010 w Restauracji Malecon 31.12.2009 |
Latino disco
na Tarasie
Widokowym |
Restauracja
czyli przeboje z
lat 70-tych |
Cena
250pln/osoba |
Cena
300zł/osoba |
Menu sylwestrowe
Wszystkie potrawy
przygotowane są w formie bufetu szwedzkiego.
Sałatki:
• Sałatka bawarska z ziemniakami oraz fasolą
• Sałatka Caprese z serem mozzarella oraz Pesto siciliana
• Sałatka szopska czyli szaleństwo warzywne z parmezanem
• Sałatka ryżowa z tuńczykiem
• Sałatka z suszonymi pomidorami oraz sosem balsamico
Zimna płyta:
• Mus z pstrąga wędzonego w łososiu
• Auszpik z łososiem
• Szparagi z szynką parmeńską
• Koktajl z krewetek z sosem andaluzyjskim
Półmiski mięs:
• Boczek pieczony
• Szynka wiśniowa
• Galantyna z kaczki
• Galantyna z kurczaka
Sosy:
• Sos chrzanowy
• Sos Cumberland
• Sos foundee
Dania gorące:
• Wołowina po burgundzku
• Kurczak w curry
• Małże w pomidorach
• Lasagne ze szpinakiem
Ciasta:
• Tarta cytrynowa
• Tarta wiśniowa
• Sernik wiedeński
• Ciastka koktajlowe
Owoce:
• Winogrona
• Banany
• Kiwi
• Mandarynki
Napoje:
• Soki owocowe
• Woda mineralna gazowana oraz niegazowana
• Świeżo parzona kawa i herbata
Alkohole:
• 0,5 litra wódki Finlandia – butelka na parę
• Wino musujące Martini Asti – butelka na parę
Dodatkowym ciepłym posiłkiem będzie pieczone prosie krojone przy
gościach zaraz po przywitaniu nowego roku.
|
Menu sylwestrowe
Start imprezy godz:
20:00
Kolacja w formie set –menu
Przystawka:
• Pierś z kaczki w sosie śliwkowym na awokado
Zupa:
• Krem szpinakowy z nitkami łososia oraz migdałami
Danie główne:
• Sandacz z kurkami
• Ziemniaki z bulionu
• Warzywa wiosenne
Deser:
• Nugat na zimno z wiśniami
II danie ciepłe wydawane ok godz:1:00
• Wołowina po burgundzku
Bufet szwedzki
Sałatki:
• Sałatka jarzynowa
• Sałatka bawarska z ziemniakami oraz fasolą
• Sałatka caprese z serem mozarella oraz Pesto siciliana
• Sałatka śledziowa
Zimna płyta:
• Gafel de Fish
• Łosoś w galarecie z masełkiem chrzanowym
• Galaretki drobiowe
• Szparagi z szynką parmeńską
Półmiski mięs:
• Boczek pieczony
• Szynka wiśniowa
• Galantyna z kaczki
• Galantyna z kurczaka
• Kiełbasa wiejska
Sosy:
• Sos chrzanowy
• Sos Cumberland
• Sos foundee
• Sos tatarski
Ciasta:
• Szarlotka z różą
• Tarta cytrynowa
• Tarta wiśniowa
• Sernik wiedeński
• Ciastka koktajlowe
Owoce:
• Winogrona
• Banany
• Kiwi
• Mandarynki
Napoje:
• Soki owocowe
• Woda mineralna gazowana oraz niegazowana
• Świeżo parzona kawa i herbata
Alkohole:
• 0,5 litra wódki Finlandia – butelka na parę
• Wino musujące Martini Asti – butelka na parę
|
|